TÜSİAD ʺBu Gençlikte İŞ Var!ʺ Etkinliği Üniversitemizde!

Update

TÜSİAD ʺBu Gençlikte İŞ Var!ʺ girişimcilik yolculuğundaki gençlere farkındalık, iş fikri, şirketleşme ve büyüme aşamalarına özel olarak kurgulanmış eğitim, mentorluk ve iş dünyası ile etkileşim desteği sağlayan kapsamlı bir girişimcilik programıdır.

TÜSİAD ʺBu Gençlikte İŞ Var!ʺa bugüne kadar Türkiye’nin 81 ilinden ve dünyanın 19 ülkesinden 25 bine yakın genç girişimci adayı başvuru yapmıştır. 100 bini aşkın genç ise program kapsamında düzenlenen farkındalık etkinliklerine katılmıştır. TÜSİAD ʺBu Gençlikte İŞ Var!ʺ bu bağlamda Türkiye’nin en kapsamlı erken aşama girişimcilik programı olarak öne çıkmaktadır.

Bu çerçevede, 9 Aralık 2022 Cuma günü, saat 10:30’da başlayacak olan,  TÜSİAD ʺBu Gençlikte İŞ Var!ʺ etkinliğine, üniversitemiz öğrencilerini bekliyoruz!

Etkinlik Yeri:  İEÜ Konferans Salonu, A Blok, Zemin Kat.

Etkinlik Başlangıç Saati: 10:30